tisdag 1 september 2009

29-30/8 Stockenträffen

Jag har varit på Stockenträffen två gånger tidigare, det första och andra året i dess historia. Inte hade jag då en aning om att jag senare skulle professionellt syssla med kajaker och att jag skulle återkomma som utställare, livet är härligt och fullt av överraskningar.
Foto: Dayhot Image

Verkligen kul att komma upp, av de arrangemang som vi deltagit i i år, är detta en höjdare. Förklaringen är att här finns många erfarna paddlare klädda för paddling, intresserade av att testa och diskutera nya kajaker och utrustning vilket betyder mycket aktivitet.

Foto: Dayhot Image

Vi hade ett tiotal Tiderace demokajaker med men det räckte inte. Speciellt modellerna Xcite och Xplore S orsakade väntan då och då. Xcite S bokades för test ute bland vågorna så de fanns inte alls tillgängliga på söndagen. Nyttigt var också att jobba sida vid sida med min partner i Stockholm, Patrik, vi har mycket att lära varandra.

Foto: Dayhot Image

Vill tacka Paula och Peter som följde med för att paddla men som engagerat ryckte in när det behövdes och min tidigare kompanjon Leif, alltid en hjälpande hand i motsurf.

Paula och Peter Foto: Dayhot Image

Att det var kul överskuggade det faktum att egen paddling blev nästan obefintlig. Nästa år åker vi upp ett par dagar tidigare och paddlar själva, före.

Har ej funnit min kamera så lånar bilder av Dayhot Image.

Inga kommentarer: