söndag 13 november 2011

Beirut - Rip The Tide

Bäst förmodligen beskrivet som World Music men influenser lite varstans ifrån, zigenarmusik, Balkan, poppar i alla fall upp i min skalle. Men de är från USA. Sångaren Zach Condon låter ibland som Morrisey. Denna typ av musik kan ibland vara tung att lyssna på men Beirut kör en stil som faller mig i smaken. Plattformen är vemod man jag blir mycket glad av Beirut. Lyssna in!
Kompisarna i A Hawk And A Hacksaw är för den som vill ha en renlärigare variant av Balkanmusikenv För mig blir det för kränade efter ett tag.

Lugn gott folk...

...mina tidigare inlägg om högt vatten var i alla fall inte något bevis för bestående höjning av havsvattennivån i Sölvesborg. Nu är vattnet extremt lågt, stora arealer mellan öarna är torrlagda och kråkorna kalasar på saker som har strandat i pölarna.
Jonas kom och botaniserade bland våra kajaker och fastnade till slut för Tahe Marines Seaspiritpaketet.

Tiderace Seakayaks Xcape S

Monica kom och hämtade sin Xcape S och vi dikuterade lite paddlingsteknik, jag från bryggan och Monica från vattnet. Det var faktiskt första gången jag såg Xcape S på vattnet. En kajak som borde varit med på listan över kajaker för mindre personer. Det handlar om en långfärdskajak med måtten 513 x 53,5 som passar en dam av Monicas storlek utmärkt. Vacker som alla Tideracekajaker och med en kvalitet som är enastående. Nu hos oss till ett pris av 17 900 kr, ett ex kvar!