måndag 14 juni 2010

Ystad och Freya...

Vi är på Ystad Saltsjöbad i två dagar och kör företagspaddling. Idag var även Freya Hoffmeister där och höll föredrag för samma företag och även anslöt till vår paddling. Full respekt för denna kvinna som senast paddlade ensam runt hela Australien. Jag har träffat Freya några gånger tidigare men varje ny gång känns som den första.

Alex och jag blev överlyckliga när vi fick hjälpa till att lyfta upp Freyas kajak på bilen...

..och desförinnan, när Freya var lite ouppmärksam, så smög vi fram och tog en bild vid kajaken, då var även Paula med.

Men vi vågade inte fråga om autograf. Om hon är med även imorgon ska jag göra ett försök till kupp och klistra en Kayak Event dekal på kajaken, vi kan bli berömda!

Tahe Greenlander Toruing

Efter mycket testande och slutligen beslut och sen väntan så fick Erik sin kajak i carbon. Greenlandern bara växer och växer för mig, i skönhet och i uppförande på vattnet.

Inga bilder från...

..öppningen av nya Stockholmsbutiken har jag fått att lägga in. Jag får väl åka upp och ta några. I Malmö tar vi bilder ibland.

Denna gång på Mats som satsar på en röd och gul Tiderace Xcite S. Äntligen en färgstark människa på MKK. :-)

Mats rapporterar från premiärturen:

"Hej Peter, turen gick utmärkt. Tack vare vinden fick jag verkligen testa på. Upp till 17 m/s och 1,5 m vågor var fordrande, men hela tiden med bra kontroll. Trodde inte 51 cm skulle vara så stabilt! Men kapellet läckte som ett trasigt såll..."

Tack Mats, vi avvaktar anländandet av ett Tiderace kapell istället för det lånade.