måndag 10 oktober 2011

Ny Tiderace Weekend 15-16/10...

...fick samtal med kritik för att jag la ut Tideraceweekenden på nätet på fredagen, alldeles för sent inpå helgen. Vi kör därför en ny weekend med fokus på de kraftigt nedsatta Tideracekajakerna och övriga kajaker som vi nu har REA på.
Öppet lördag-söndag kl 10-17.
Välkomna!
De två sista bilderna är tagna av Jan Gyllensten på paddling i Norrland.

Tahe Marine Seaspirit

Nu har vi endast ett par paket kvar med Johan Wirséndesignade Seaspirit i kolfiber/aramid. 13 200 kr inkl paddel och kapell. Såg på någon blogg att en enlagers ganska enkel plastkajak ansågs prisvärd för 12 900 kr. Det är bara att råda kajakköpare att kolla marknaden och göra sin bedömning. Det har i alla fall aldrig varit billigare att köpa kvalitetskajaker än nu och en stor förtjänst kan tillskrivas Tahe Marine.
Kolla vår lagerlista. http://kayakevent.se/?pge_id=74

Att använda sin kajak mycket...

...tycker självklart jag att man ska. Beata och Bosse köpte sina kajaker i somras och paddlar varje helg, verkligen glädjande för mig som har sålt kajakerna! De paddlar ofta förbi stranden där vi har vår verksamhet. Trevligt då vi kan byta några ord.

Högt vatten...

...brukar det vara på hösten och är nu. Det ger en extra krydda eftersom man kan paddla på ställen där det normalt inte går. Om höjningen av världshaven blir verklighet, vilket vi inte hoppas, så är man i alla fall i rätt bransch. :-)