söndag 25 april 2010

Falsterbonäset...

Mitt i ett nästan dygnetruntjobb glömmer jag bort varför jag är i denna bransch. Bl a därför att jag äskar att paddla och vara ute i naturen, detta har helt kommit vid sidan av sen en längre tid, tyvärr.
Därför var det tacksamt att Fredrik sparkade mig i baken och bjöd in till paddling i sina hemmatrakter, Falsterbonäset. Så vi körde runt näset med start och slut i Skanör med bärning av kajaker vid Måkläppen. Jag har normalt aldrig koll på hur långt jag paddlar men här fanns rikligt utrustade medpaddlare, det blev 30 km paddlat och 340 m buret.
Fredrik och jag... (bild Johan)

...Fredrik, jag, Claes och Stefan...(bild Johan)

...Johan och jag. (Bild Fredrik)

Fredrik, Johan och jag körde hela sträckan, Stefan och Claes var med delar av paddlingen.

Ett tack till alla!

XP...

De första åren Kayak Event fanns sålde vi så många Point 65 kajaker att vi var den största återförsäljaren i Sverige. Vi har sålt många XP, en modell ritad av Johan Wirsén som länge varit Points flaggskepp, snabb, utmanande långfärdskjak med ett utseende som ett spjut. Älskad av många men fruktad av dem som inte kan bemästra det skarpt V-formade skrovet i kombination med relativt rak köllinje. Nu är vi inte längre så stora på Pointkajaker men i fredags hämtade Johan sin fina XP som han ska paddla i bl a Lommabukten.