måndag 7 september 2009

6/9 Sundssimmet

Foto Stefan Ed/HD
Lika som tre sista åren var vi vägvisare för sundssimmarna som simmade från Helsingör till Helsingborg, en landskamp mellan Sverige och Danmark. En upplevelse att få paddla så nära, hålla kontakt med och guida dessa duktiga simmare. Två heat med transport av kajakerna med båt över för andra omgången. Kul!
Lisa och jag gjorde jobbet i år

Under först heatet var sjön stökig, eftersom vi behövde stabila båtar , lättmanövrerade i vågor, så körde jag Point 65 Whisky 16 och Lisa Tiderace Xplore X. Det funkade utmärkt.

009/09/06/taevlande-trotsade-vaagorna_2/

5/9 Företagspaddling

Vi anordnar en hel del företagspaddlingar, roligt som omväxling till övriga arbetet. Ibland riktigt stora som i lördags på västkusten där vi skulle sätta totalt femtiosex personer i vattnet, uppdelat på två omgångar. Nu backade en del ur p g a blåsten. De som valde att paddla fick en en kick och mycket att tala om under middagen. Väl iland igen kom flera spontant fram och tog i hand och tackade för upplevelsen, då blir man glad. Vi kanske ska satsa på surfkurser!?

4/9 Besök i butiken i Malmö

Kärt återseende, Nigel Foster och Kristin besökte vår butik och tog några kajaker med sig att användas på helgens kurser i Malmö och Köpenhamn.