torsdag 7 april 2011

TOKREA under april....

Tillsammans med Point 65 firar vi hela april månad med en TOKREA, ett urval:

  • minst 30 % REA på all kringutrustning, varför inte spara ca 4 000 på en torrdräkt från Kokatat
  • ca trettio fina kajaker av 2011 års modell från Tahe Marine säljs i paket där du får paddel, kapell och väst med utan kostnad, t ex Greenlander, Greenlander T, Reval, Reval Mini, Reval Midi, Seaspirit, Oceanspirit, etc
  • ännu bättre utrustning följer med gratis när du väljer blan Zegul 520, 530 och 550
  • många Point 65 kajaker till fantasipriser,
  • 40 % rabatt på surfkajaken Mega Maverick, pris 4 999 kr

..................etc

Denna helg har vi öppet:

  • fredag 10-20
  • lördag 10-20
  • söndag 12-18


Välkomna!

Kayak Event Malmö blir Point 65 Kayak Center

blir.....

..fr o m 2011-05-01.Point 65 var huvudleverantörnär Kayak Event startade i Malmö för fem år sen och har varit samarbetspartner alltsedan dess. Känns därför naturligt att Point 65 tar över butiken och utvecklar denna vidare med sitt redan färdiga koncept. Vi på Kayak Event hade tidigare planer på att etablera butik både i Stockholm och Göteborg. Etableringen i Stockholm förra året blev ett misslyckande då våra två huvudleverantörer av kajaker (inte Point) hade stora leveransproblem under sommarsäsongen och vi valde att stänga Stockholmsbutiken igen. För mig betydde det då att att jag var tillbaka på ruta ett och kände då att det är läge för något nytt i livet. Butiksarbetet är ett bundet liv med mycket lite egen tid för paddling och annat friluftsliv. Jag har saknat den biten enormt.

Det ska bli bättre nu, jag höjer livskvaliten genom att Kayak Event drar till Blekinge med adress Äppelvägen 8252, 294 36 Sölvesborg. Verksamheten kommer att fokusera mer på kurser, turer och arrangemang och mindre på försäljning. Antal produkter kommer att skalas ner och vad gäller kajaker koncentreras på Tiderace och Tahe. Kursverksamheten kör vidare som planerat med kurser i Malmö, Helsingborg och Båstad, Sölvesborg tillkommer som kursplats och instruktörer sökes dit. Kontakta mig peter@kayakevent.se.

Vi rekommenderar alla våra kunder att besöka Points nya butik och ta del av deras sortiment. Tack alla kunder vi haft i Malmöbutiken och lycka till Point!

Alltid redo...

Jag, som nu betraktar mig även som forspaddlare(;.)), har numera en Bliss-Stick Mystic stående utanför lägenheten. Just in case of tsunami, syndaflod, whatever.