söndag 14 december 2008

13/12 Lucia och långlördag i butiken

Det blev en inspirerande och hektisk dag i butiken. På eftermiddagen Luciapaddlade ett gäng från Kajakevents paddelnätverk ett varv i kanalerna. De stannade förstås till vid butiken och kom in och fikade.
Mingel i butiken..
...Chris...
...historierna avlöste varandra...
...tuffa gossar... ...på väg igen.
Daniel och Thomas kom från Berlin för att ta med sig fyra Tideracekajaker hem. Det handlar om entusiastpaddlare som blivit Tideracefrälsta. Kajakerna blev professionellt genomgågna i detalj innan de godkändes, nyttigt även för oss. De var hos oss hela dagen och vi avslutade med att äta tillsammans på tapasrestaurangen runt hörnet. De åkte sen hem på morgonen dagen efter. Totalt levererade vi ut fem Tiderace under dagen, roligt att fler och fler upptäcker kajakernas fina egenskaper. Det blir kanske en runda till fabriken i Finland snart igen.
Dålig bild bättre än ingen, Daniel och Thomas börjar lasta.
Själv kom jag hem vid 2-tiden på natten efter en avslutande Westmalle http://www.trappistwestmalle.be/en/page/brouwerij.aspx med Björn på Bishops och sen 1-tåget där vi träffade en av sommarens kursdeltagare och hade en trevlig diskussion, det är härligt när tiden är lätt att fylla.