måndag 27 juni 2011

Midsommaren var kul...

..fick besök av bl a forspaddlarna Håkan och Theres från Kayak & Äventyr. Självklart lockade jag ut dem på en tur i havskajak, Tahe Marines Greenland och Greenland T.

Nya Tideracekajaker...

Har kommit, bl a den sen länge efterlängtade och slutsålda Xplore S och två Xcapeseriekajaker, Xcape och Xcape X. Äkta Tiderace för ca tjugotusen kronor!
!

Tiderace S-modeller, tjejernas favoriter...

Anita från Karlskrona testar förväntansfullt en sprillans Xplore S Hardcore Pro i kolfiber. Enligt min bedöming en av de vackraste och bästa turkajakerna på marknaden. Lättdriven, lekfull och stabil trots en bredd på endast 51 cm. Surfar lätt som en plätt i medvågorna.
Amanda från Sölvesborg kantställer och svänger en Xcite S. Mindre lättdriven, mycket mer lekfull och ett snäpp mer stabil. Så kul man kan ha i den kajaken, även i riktigt stor sjö!
Sanna från Göteborg stilpaddlar elegant en Xplore S Classic i glasfiber. Fler ord överflödiga.

Ordnat till sig i Sölvesborg...

...behaglig tillvaro att ha en liten butik med stort sortiment i anslutning till bra paddelvatten. Gamla och nya kunder kikar förbi. På bilden fikar Kent och jag på backuplagret som snart är espressorelaxhörna. När jag fått upp spotlightsen kommer bilder från butiken.