lördag 27 februari 2010

Vildmarksmässan 11-14/3

Visst kommer vi till Vildmarksmässan i Älvsjö. Vi kommer att ha mycket grejer med att visa och för besökarna att kunna köpa. Många av våra leverantörer ställer ut på mässan och därför koncentrerar vi vår presentationen på de varumärken som inte själva ställer ut. Tiderace Seakayaks, Peak UK, Stohlquist och Artistic. Representant från Stohlquist kommer att finnas i vår monter liksom Patrik Jerksten som i en Tiderace Xplore X kommer att paddla norska, svenska, finska och danska kusten med start den 1 april.
Vi kommer att ha mässerbjudanden, bl a:
  • 20 % rabatt på 1 st Tahe Reval Midi (ny modell) 1 st Tahe Reval Mini LV (ny modell) 1 st Tahe Greenlander Touring (ny modell) 1 st Tahe Greenlander LC 1 st Zegul 530 (ny modell) 1 st Zegul 550 Stohlquist Wedge-E väst Stohlquist Betsea väst Stohlquist Drifter väst Stohlquist X-Tract-D väst Fivefingers
  • mässpriser på Point 65 kajaker

Mer info kommer på hemsidan. Passa på, för den som vill vara säker på att göra ett klipp, kontakta oss och boka. www.kayakevent.se Man kan även ta del av erbjudandena under samma tid i butikerna.

Tiderace

Peak

Stohlquist

Artistic

Tahe Marine

Zegul

Point 65

Fivefingers

27/2 Lusten till livet återvänder...

...efter att i en vecka ha svalt taggtåd och ständigt attackerats av hosta (tur att OS finns) känner jag mig vissen men idag var det befriande att komma upp ur soffan, inandas den friska luften och känna att det luktar lite vår.

Otroligt vad snabbt delar av snön har smält bort och jag såg ett par snödroppar kika fram, visst finns det hopp!