söndag 26 september 2010

Emma

Ibland kan man bli speciellt glad över en bild som kommer i ett mail från långt ifrån. Lyckan ligger i friheten av att vara på väg, i ett spännande land med kargt landskap med solen och vinden som följeslagare och i ett par Fivefingers.

Tack älskade Emma!

Jerksten mot sitt mål

Efter ett stort antal pizzor, kebaber och hamburgare (han har säkert klarat sig på en liten tub gas hela vägen) samt ett rekordlitet antal tältnätter men desto fler festnätter, har nu livsnjutaren Patrik avverkat den svenska och finska kusten i sin orange Tiderace Xplore X. Jag kan bara buga och gratulera!
Nu väntar transport av kajak och utrustning till Danmark vars kust är nästa munsbit för Patrik. Lycka till!

Neil Young...

...släpper snart ett nytt album Le Noise. Artister som har tappat fotfästet vad gäller sin musik vänder sig ofta till Daniel Lanois eller T-Bone Burnett. Fantastiska artister som jag lyssnat mycket på och numera kända producenter som får artisterna ner på jorden, tillbaka till sitt ursprung och att prestera sitt bästa. Young är oerhört ojämn och har enligt min åsikt inte gjort en intressnat platt på lång tid men nu Dags för Young/Lanois premiär imorgon, det låter lovande, otroligt fräsch röst efter det livet!

Tyla Gang på Babel i Malmö 30/9

Musik med själen eller hjärtat som källa är vad som gäller för att jag ska fångas. Hela spektrat ryms, inte minst riktig boogierock av och med gubbarna i Tyla Gang. Ett ärrat gäng som ska få den gamla f d kyrkan Babel att skälva på torsdag, ska bli kul! Lyssna på Hurricane på Spotify så förstår ni.