onsdag 28 januari 2009

2009 Year of The Tiderace

Det finna goda förutsättningar för att Tiderace Seakayks ska slå igenom ordentligt i Sverige under detta året. Nu under vintern har vi sålt nästan alla de kajaker vi fått in vilket pekar mot ett stort intresse inför högsäsongen. Vi tycker det är kul, inte bara för att vi säljer kajaker utan även för att vi vet att kajakerna är i toppklass och kommer att glädja köparna i många år framöver.
Trots att det är kajaker som fyller den duktige paddlarens krav så har vi glädjande nog sålt många även till paddlare med liten erfarenhet. Den enastående sittkomforten och att kajakerna är stabila och mycket lättmanövrerade tilltalar de flesta.
Det finns inom kort fyra modeller eftersom Xplore redan har kommit i och Xcite snart kommer i en mindre S-modell. Xplore S (på bilderna) tror jag blir en storsäljare eftersom den har mycket tilltalande egenskaper och passar de flesta långfärdspaddlare. Om man är storvuxen och/eller vill ha plats för mer packning, kan man gå upp till Xplore eller Xplore L som kommer så småningom.
Det blir ett spännande år!
Kollegans första paddling med Xplore S:

28/1 Tahe Greenlanders inkomna

Kajakerna kommer i förpackningar som passar att lägga fyra på biltaket. Spretigt och lagom livsfarligt men om det inte blåser för mycket och sträckan är kort så funkar det.

Vi har nu fyra nya ex hemma av denna läckra kajak.

http://tahemarine.se/Greenland.htm