måndag 14 januari 2008

15/1 Point 65

Point 65 betyder mycket för oss. Det var det första kajakmärke vi tog in när vi startade. Den livliga Crunch Rocket var vår första kurskajak och sen rullade det på. Points kajaker är ryggraden i vår försäljning. Vi gillar kajakerna skarpt och det är inte svårt att sälja något man tycker om.
Point gav oss en bra start genom att inte öppna upp den butik i Malmö de hade planerat för, när de hörde om våra tankar. Det har blivit en ömsesidigt bra lösning vilket vi tror att även Point tycker.
Point 65 drivs av ett gott gäng med bröderna Richard och Tomas i spetsen och bl a Lina, Paul, Staffan, Roger och Jesper som entusiastiska medarbetare.
Sen är ju även Nigel Foster med i bilden.

I år kommer Point med två nya kajaker designade av Nigel Foster, Whisky 16 och Double Shot, det är andra typer av kajaker än de Johan Wirsén har ritat. Det gör modellprogrammet mer komplett så att ännu fler paddlare framöver attraheras av Point 65.

Eftersom alla kajaker på programmet har förbättrats kvalitetsmässigt kommer 2008 bli ett spännande år tillsammans med Point 65.

Den dynamiske Richard har fått mig och Leif att rodna genom att tala väl om oss på sin blog, vilket vi tackar för.

http://richardatpoint65.blogspot.com/2008/01/peters-blog.html

14/1 Five Fingers

Vi har nu fått in dessa koola kängor i butiken, man blir glad av att bara se och känna på dem. Användningsområdet är brett, frilufts- och uteliv i stort, inte minst paddling, klättring och segling. Perfekta på sommarsemestern eftersom man kan använda dem även i vattnet som skydd mot sten och annat som kan finnas på botten. Tunn Vibramsula, kan tvättas i maskin.

Idag var butiken stängd och jag var där för att inventera m m. Ett par knackade på porten, hade hört att vi hade Five Fingers och ville se och prova. Kvinnan ska ha skorna bl a när hon kopplar av med yogapass.

Läs mer: http://www.head2foot.se/fivefingers/pressklipp.htm