tisdag 29 december 2009

Patrik kom förbi...

...butiken och lånade en kajak. Som förberedelse till sitt stora paddelprojekt vill han vänja sig vid den kajakmodell han har valt ut till resan.

Han var borta länge och jag började bli orolig när det blev beckmörkt men han hade pannlampa och allt var OK. Han hade paddlat till Öresundsbrons fäste och vänt.

Het kajak...

...Tideracekajakerna lämnar butikerna i en jämn ström, oberoende av årstid, till paddelentusiaster från hela landet och utlandet.

Björn från Borås hämtar sin specialbeställda Xplore S

Vi har börjat undra om våra beställda kajaker för 2010 kommer att täcka efterfrågan, vi får se! Enligt uppgift från Tiderace blir det svårt att tilläggsbeställa eftersom tillverkningen är fullbelagd och allt sålt.

Julen 2009...

...var mycket behaglig. Jag tog tåget från Malmö till fritidshuset i Blekinge efter att ha stängt butiken lille Julafton. Julafton visade det sig att huset fått lugg,...
....luggen...
...hyfsat mycket snö. Ett par kajaker fanns på plats men vattnet var isbelagt.

...isbelagt vatten.

Om vi ville paddla så var det till att åka iväg med bilen men när jag väl har kommit till stugan så vill jag överhuvudtaget inte köra bil så det fick bli njet.

Juldagen och framåt var vädret uselt med blåst och regn men vad gör det när man kan vara inne vid brasan och njuta av tillvaron.

Det var en mycket behaglig helg!